Alle lampen, persoonlijke service

Graco Best werd in 1987 opgericht en heeft eigen vestigingen in Nederland (Best), Denemarken en Polen. In veel andere Europese landen, van de Baltische staten tot Ierland en van Portugal tot de Scandinavische landen, werken wij met dealers. In de meeste van die landen is een groot marktaandeel opgebouwd.

Samenwerking met productiebedrijven

Wij werken met diverse productiebedrijven al meer dan 25 jaar samen. De bedrijven worden een paar keer per jaar bezocht en er is altijd direct contact met de ontwikkelafdelingen. Het is daardoor mogelijk om snel op de vragen uit de markt in te spelen. Zo slaagden wij erin om de Long Life-uitvoeringen van halogeenlampen (die speciaal glas, een hoge gasdruk en een levensduur van meer dan 800 uur hebben) te combineren met de Heavy Duty-uitvoering (zware uitvoering en trilling vast). Wij introduceerden als eerste bedrijf een complete reeks van deze Heavy Duty Long Life halogeenlampen, zowel voor 12V als 24V.

Gigantisch assortiment
35 jaar ervaring
45 miljoen lampen per jaar
ISO gecertificeerd

Productieproces

Lampjes die een relatief simpel productieproces kennen, zoals een eenvoudig dashboardlampje, worden bij door ons geselecteerde bedrijven in China gemaakt. De gecompliceerde producten, zoals bijvoorbeeld halogeenlampen met een hoge lichtopbrengst, een lange levensduur of een hogere trilling vastheid, worden in Zuid-Korea geproduceerd.

Sfeerafbeelding - Magazijn - Graco Best

Ontmoet onze vakmensen

Medewerker - Christ Gijsen
Christ Gijsen
Bedrijfsleider
Medewerker - Graco Best
Purchase
Inkoop - Financiële Administratie
Medewerker - Luuk Peters
Stijn Peters
Verkoop - Marketing
Medewerker - Graco Best
Sta jij hier binnenkort?
1
Whatsapp-Graco Best B.V.
Graco Best B.V. Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.