Wij introduceren onze mogelijkheden

De wereld van automotive verlichting maakte in de afgelopen 20 jaar grote stappen. Van halogeen, naar xenon en van xenon naar LED. Op alle drie deze vlakken is Graco Best thuis. Wij bieden een assortiment van 6V, 12V, 24V en 48V, geschikt voor auto’s, motorfietsen, bromfietsen en industrieel transport. Ons brede assortiment zorgt ervoor dat wij ons onderscheiden in aanbod. Wat een ander niet kan leveren, levert Graco Best meestal uit voorraad.

Onze doelgroepen

Wij richten ons uitsluitend op wederverkopers (indien gewenst onder eigen label) en productiebedrijven met hoge volumes aan verlichtingsproducten.

Afnemer worden

Wil je als handelsonderneming of grootverbruiker graag inkopen bij Graco Best, neem dan contact met ons op.

Sfeerfoto - Magazijn van Graco Best

BNS31 ons nieuwe merk

Ons huismerk staat bekend onder de naam Bosma for better life. Hier zal binnenkort onze nieuwe merknaam BNS31 aan toegevoegd worden. Een naam die de B van het vertrouwde Bosma for better life mee neemt en daarna onze Nieuwe Stijl aangeeft. Een stijl waarmee we als Bosma groep, met naast Nederland vestigingen in Denemarken en Polen, klaar zijn voor de toekomst.

Vergaderen - Graco Best

Private label

Een belangrijk deel van onze afzet bestaat uit de levering van ‘private labels’. Grote internationale leveranciers, waaronder grossiersgroepen, maar ook collega-producenten bestellen lampen bij ons. Die lampen worden voorzien van de naam en het logo van de klant en verpakt in het doosje van de klant. Wij verzenden het vervolgens door heel Europa. De kwaliteit en prijsstelling zijn gegarandeerd voor het private label, terwijl de opdrachtgevers blind kunnen vertrouwen op de service en kwaliteit van Graco Best! Wie niet de hoofdprijs wil betalen, maar wel lampen van hoge kwaliteit wenst, kiest voor ons.

Operationeel door grote delen van Europa

In veel Europese landen werken wij met dealers. In de meeste van die landen is in de loop der jaren dan ook een behoorlijk marktaandeel opgebouwd.

Afzetgebied
1
Whatsapp-Graco Best B.V.
Graco Best B.V. Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.